Къща до ореха

Buchen Sie Ihren Urlaub:

Име:

Фамилия:

Email:

Телефон:

Стая/Апартамент

Настаняване:

  your selection     unavailable

Освобождаване:

  your selection     unavailable

Къщата до ореха

Къщата е на три етажа и разполага със следните апартаменти и стаи:

Апартамент К1 на първи приземен етаж е за четирима, състоящ се от две преходни стаи с по две единични легла във всяка стая и самостоятелен санитарен възел, минибар и телевизор. В отделно помещение на ваше разположение са  пералня и сушилня.

Апартамент К2 на първи приземен етаж е за трима и се състои от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел,  минибар, телевизор и  климатик.

Апартамент К3 на втори етаж е за трима, състои се от две преходни стаи (спалня и едно единично легло), самостоятелен санитарен възел. Разполага с климатик, мини бар и  телевизор.

Двойна стая К4 на втори етаж разполага с две единични легла, самостоятелен санитарен възел, веранда на юг /обща с К5/. На разположение са климатик, мини бар, телевизор, място за походно легло или детска кошарка.

Двойна стая К5 на втори етаж разполага със спалня, собствен санитарен възел, веранда на юг /обща с К4/ климатик, минибар,телевизор

Апартамент К6 на третият етаж  разполага с две преходни стаи, едната е със спалня, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К7/, другата стая е с две единични легла с конструкция едно над  друго, климатик, телевизор ,минибар, веранда на запад /обща с К7/. Апартаментът е с общ за двете стаи санитарен възел.

Апартамент К7 на третия етаж  включва  две преходни стаи, едната е  със спалня, собствен санитарен възел, климатик, телевизор, веранда на юг /обща с К6/, другата стая е с две легла с конструкция едно над  друго, собствен санитарен възел, телевизор, веранда на запад /обща с К6/.

 

Апартамент с две стаи (4 легла)
– веранда
– 2 бани + 2 WC

цена:
100 лева

 

Апартамент с две стаи (4 легла)
– веранда
– баня + WC

цена:
90 лева

 

Апартамент с две стаи (2+1 легла)
– самостоятелна баня + WC

цена:
75/80 лева

 

Стаи с две легла
– баня + WC

цена:
48/65 лева

Всички апартаменти разполагат с панорамни тераси, мини бар, климатици и самостоятелен достъп до Bulsatcom и интернет.